Martti julkaisi debyyttialbumin

Martti Heikkilä on julkaissut debyyttialbumin. Musiikki on folkkia, johon ex-louhoslainen Mikko Nuorala antanut vahvan kädenjälkensä muusikkona ja toisena sovittajana. Mikko soittaa levyllä kitaroita, mandoliinia ja haitaria. Levyn muut muusikot ovat Selina Sillanpää (viulu), Sami Kurppa (matkaharmooni ja klarinetti) ja Sami Kujala (kontrabasso). Sovitukset ovat tehneet Mikko ja Selina. Levy on äänitetty keväällä 2016 UKKO-studiossa Helsingissä. Äänityksestä, miksauksesta ja masteroinnista vastasi Matti Suvela. Levyn tuottaja on Selina. 

Levyn ulkoasusta, kuvituksesta ja grafiikasta on vastannut Louhoksen Karri Lehtonen. Levy-yhtiö on Masamusic. Martti on tehnyt Varjo lumessa -levyn laulut vuosina 1977–2015. Ainoa aikaisemmin julkaistu on Villihevosia, jonka Hanna Ekola levytti vuonna 1990. Oman versionsa ovat myöhemmin tehneet mm. Vesterinen yhtyeineen ja Lilja Loisto.

Varjo lumessa -levy on myynnissä mm. Digeliuksessa ja Digeliuksen nettikaupassa sekä Suomen Kansanmusiikkiliiton nettiputiikissa.

Martin kotisivut www.villihevosia.fi

fb-sivut https://www.facebook.com/martti.heikkila.virallinen/